Emo-tekstiilivärit (reaktiivivärit) värjäykseen löydät täältä.

KANKAANPAINO:

PAINOPASTAT


Painopastat ovat väripohjia, jotka sisältävät värin kiinnittymiseen tavittavat aineosat, ja joihin sekoitetaan haluttu määrä väripigmenttejä ( 0-100g/kg).
Painettu tuote on värin kuivumisen jälkeen lämpökäsiteltävä, yleensä silittämällä tai lämpöprässillä kankaan mukaisella lämpötilalla. Katso aina tuotteen etiketistä tarkempi käyttöohje!

KUULTOPASTAT:

EMO-PAINOEMULSIO
Tämä painoemulsio on todellinen painajan peruspasta. Soveltuu käytettäväksi kaikille vaaleille luonnonkuitukankaille. Väri on kuultoväri. Hajuttomuutensa ja työvälineiden helpon puhdistattavuuden vuoksi se sopii erityisen hyvin kotikäyttöön, kouluihin, päiväkoteihin jne. Tarvittaessa emulsiota voidaan ohentaa EMO-ruiskuemulsiolla.
Pakkauskoot 0,5 kg, 1 kg, 3 kg, 5 kg, 15 kg (hinnasto)

EMO-RUISKUEMULSIO
Ohenteeksi Emo-painoemulsiolle ja Aurinkotekniikkaan! Tämä emulsio soveltuu ruiskutus-, roiskimis- , aurinkotekniikkaan yms. menetelmiin ja käy hyvin myös EMO-painoemulsion ohentamiseen.
Pakkauskoot 0,5 kg, 1 kg, 3 kg, 5 kg (hinnasto)

PEITTOPASTAT:

Valmiita, kankaan oman värin peittäviä pastoja. Ovat rakenteeltaan paksuhkoja ja täyttäviä. Seulalla painettaessa vaativat harvan seulan. Vaativat runsaasti väripigmenttiä, 0-100g/kg.
Pakkauskoot 110g, 220g, 500g, 1kg, 3kg. (hinnasto)

EMO-PEITTOPASTA
Peittävä painopasta puhtaille viimeistelemättömille värillisille puuvilla- ja sekoitekankaille. Tästä painopastasta saa kirkkaita peittäviä värisävyjä.

PEITTOVALKOINEN
Hyvin peittävä valkoinen valmis väri. Voidaan myös pigmentoida, jolloin saatava väri pastelloituu voimakkaasti. Seulapainoissa harva seula.

HELMIÄISPASTA
Peittävä helmiäishohtoinen väri, joka voidaan myös pigmentoida. Helmiäispastasta valmistamme valmiit helmiäisvärit, kuten kulta ja hopea.

KOHOPASTA
Lämmön avulla painopinnastaan kohoava pasta. Voidaan sävyttää.(hinnasto)

TEKSTIILIPINNOITE
Muodostaa kankaan pintaan suojaavan, nestettä ja likaa hylkivän himmeän pinnan. Sopii hyvin pöytäliinoihin, tabletteihin jne. Voidaan myös sävyttää. Pakkauskoot: 250g, 1kg, 3kg. (hinnasto)

VÄRIPIGMENTIT
Käytetään painopastojen värjäämiseen halutun väriseksi. Nestemäiset pigmentit ovat erittäin riittoisia. Normiväriin tarvitaan n. 20-25 g/kg väriä. Pigmentit on pakattu nokallisiin muovipulloihin, joista värin annostelu on helppoa tippa-tipalta periaatteella. Säilyvät hyvin suljettuna useita vuosia.
Pakkauskoot: 34 g, 100 g, 250 g, muut koot erillisen hinnaston mukaan.(hinnasto)

VALMIIT PAINOVÄRIT
Valmiita painosävyjä valmistamme sekä kuultavina, että eri peittoväreinä pakattuina erikokoisiin pakkauksiin. Sävyjä voidaan sekoittaa keskenään, sekä ohentaa EMO-ruiskuemulsiolla (kuultovärit)
Pakkauskoot: 110 g, 220 g, 500 g, 1 kg, 3 kg.(hinnasto)
HUOM! EMULSIOT JA VÄRIAINEET OVAT PAKKASARKOJA!

 

Kaikki väritarvikkeet on pakattu kierrekantisiin muovi-tai lasipakkauksiin, jotka ovat miellyttäviä ja helppoja käytössä. Huomioi riittoisat ja edulliset pakkauskoot.
 

PAINOVÄLINEET

VALMIIT PAINOSEULAT (lakatut puukehykset) (hinnasto)
Tiheys 28
 • Soveltuu leikkuukaaviotyöskentelyyn
 • Painoalan muodostukseen on käytetty lakkaa: 25 mm sivuilla, 50 mm päädyssä
 • Sisäkulma on tiivistetty elastisella massalla, näin seula ei vuoda kehyksen alta.
Tiheys 42
 • Soveltuu valotuskaaviotyöskentelyyn
 • Painoala on rajattu ympäriinsä 25 mm leveällä lakkakaistalla helpottamaan valotusemulsion levitystä kattavaksi kerrokseksi
 • Sisäkulmassa on elastinen massa

RAAKELIT(hinnasto)
Raakeleiden materiaalina on lakattu vedenkestävä vaneri, joka ei vääntyile eikä halkeile, kuten massiivipuurunko, kuivuessaankaan välinepesun jälkeen. Kumiterä on hiottu suoraksi kiinnityksen jälkeen. Raakelit sopivat vastaavan numeroiseen painoseulaan. 

SEULAKANKAAT (leveys 150 cm)
Tiheys 28 silmää/cm
Edullinen seulakangas, joka soveltuu erityisen hyvin leikkuukaaviotyöskentelyyn

Tiheys 42 silmää/cm
Korkealaatuinen ja kestävä seulakangas kaikkiin kaaviotekniikoihin. Tälle kankaalle voidaan valottaa tarkkuutta vaativia yksityiskohtia, kuitenkin kangas on riittävän harvaa täyttävienkin värien painamiseen.
PAINOKEHYKSET(hinnasto)

Lakatut tai lakkaamattomat puukehykset seulansa itse valmistavalle. Jos seulan valmistukseen käytetään liimapaperia, on hyvä valita lakkaamaton, muulloin lakattu kehys. Koot  ja hinnat tuoteluettelossa.

 

PAINOSEULOJEN HOITO
Älä anna värin kuivua seulalle.Pese seula voimakkaalla vesisuihkulla, käytä tarvittaessa sientä ja esim. mäntynestesaippuaa. Painoseulalle kuivunutta väriä voi poistaa mäntynestesaippualla (sivele seulakangas molemmin puolin saippualla ja anna vaikuttaa muovilla suojattuna n. 15 min - 2h, likaisuudesta riippuen. Pese seula vedellä sientä apuna käyttäen). Älä koskaan käytä astiaharjaa tms.! Älä käytä teippiä painoseulan lakkarajatulla alueella, poistettaessa se saattaa vahingoittaa seulaa.

 

VALOTUSTARVIKKEET (hinnasto)
Helpolla valotusmenetelmällä painoseulalle saadaan kaavio, jolla voidaan painaa kuvia, piirroksia, tekstejä jne. Tarkat valotusohjeet erillisellä valotusohjeella.

VALOTUSLAMPPU JA TELINE
Erikoisloisteputkivalaisin, joka voidaan ripustaa esimerkiksi meiltä saatavaan telineeseen.

VALOTUSEMULSIO
Käyttövalmis valotusemulsiomme on riittoisa, valotusajaltaan nopea ja tarkkapiirtoinen. Se säilyy vähintään yhden vuoden ( muut tav. 2-6kk ). Näin vähänkin käyttävän ei tervitse pelätä aineen vanhenemista.

RASVANPOISTOAINE
Painoseulan puhdistukseen valotuskaavion valmistuksessa.

VALOTUSEMULSION POISTOAINE
Valotetun kaavion poistamiseen seulasta. Seulalle voidaan valottaa uusi kaavio.

TUSSIKYNÄ VALOTUKSEEN
Erikoistussi valotusfilmien korjailuun ja valotettavien kuvien ja piirrosten piirtämiseen kalvomateriaalille.

SUIHKUPÄÄ
Tehokas apuväline valotuskaavion aukipesuun, sekä seulahuoltoon.

KYSY MYÖS VALOTUSPALVELUAMME!
 

MUUT TARVIKKEET(hinnasto)

 • KAAVIOPAPERI JA -MUOVI
 • KAAVIOVEITSET
 • LIIMAPAPERI seulan muodostukseen
 • PAINOPOHJAKANKAAT vaihtuvan varaston mukaan
 • TYHJÄT TÖLKIT JA PAKKAUKSET

SILKKIMAALAUSVÄRIT (hinnasto)

EMO-SILK SILKKIMAALAUSVÄRI
Silityskiinnitteinen, valmis silkkimaalausväri, jota voidaan käyttää mm. silkin, puuvillan ja viskoosin maalaukseen, paperinarun värjäykseen, marmorointiin jne. Valmistamme 10 voimakasta vakioväriä, joita voidaan sekoittaa uusiksi sävyiksi, tai laimentaa vedellä ( korkeintaan 50% ). Suurissa laimennoksissa suosittelemme käytettäväksi väritöntä EMO-SILK liuosta värien ominaisuuksien säilyttämiseksi. Sekoitettava ennen käyttöä. Värit kiinnitetään kuivauksen jälkeen silittämällä nurjalta puolelta puuvillan lämmöllä n.1-2min.
Pakkauskoot 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1000 ml.

EMO-SILK VÄRITÖN
Väritön EMO-SILK liuos, johon lisäämällä väripigmenttiä saadaan halutun värinen lopputulos. Käytetään myös valmiin EMO-SILK värin laimentamiseen

EMO-SILK RAJAUSAINE, VÄRITÖN
Rajausaine on vesiliukoinen luonnontuote. Maalauksen kiinnityksen jälkeen rajausaine pestään pois haaleassa vedessä. Pakkauksena nokallinen muovipullo, jolla rajaus voidaan myös suorittaa.

EMO-SILK RAJAUSAINE, VÄRILLINEN
Valmistamme sävyjä, musta, kulta ja hopea. Kiinnittyvät pesunkestäviksi maalauksen muun kiinnityksen yhteydessä. Pakkauksena on nokallinen muovipullo.
Pakkauskoot rajausaineissa 50 ml, 100 ml. Muut koot sopimuksen mukaan.

PYYDÄMME OTTAMAAN MEIHIN YHTEYTTÄ KAIKISSA TUOTTEITAMME KOSKEVISSA KYSYMYKSISSÄ.
NEUVOMME MYÖS MIELELLÄMME TUOTTEIDEN KÄYTÖSSÄ JA OTAMME VASTAAN NIITÄ KOSKEVIA KOKEMUKSIA JA UUSIA IDEOITA KEHITTÄÄKSEMME TUOTTEITAMME EDELLEEN

TAVARATOIMITUKSET:
Postitse, matkahuollossa tai pakettilinjalla. Kylmänarka tavara matkahuollossa tai pakettilinjalla talviaikana.

MAKSUEHDOT
Jälkivaatimuksella, laskuun 14 pv. netto, tai sopimuksen mukaan.

EMO-TUOTANTO OY Jäniksenpolku 15 70400 KUOPIO
Puh: (017) 364 5364 Fax: (017) 364 5105 E-mail: emotuotanto@emotuotanto.fi
Avoinna: ma - to 9.00 - 16.30, pe 9.00 - 15.00